Over Maxvalue
  • Bedrijfsprofiel
  • Bedrijfsvisie
  • Organisatiestrategie
  • Missie
  • Marktbenadering
  • Bedrijfsdoelstelling

Bedrijfsprofiel

Maxvalue is een commercieel vastgoed beheer bedrijf. Onze cliënten zijn professionele vastgoed bedrijven, beleggers in vastgoed en ondernemers die naast hun 'core business' enkele vastgoed objecten bezitten en verhuren.

Wij concentreren ons daarbij continu op de communicatie met u en uw relaties. Om aan de vraag van pasklare oplossingen te kunnen voldoen is automatisering de belangrijkste ingrediënt. Deze automatisering wordt toegepast op alle processen. Maxvalue kan snel, efficiënt en foutloos terugkerende processen geautomatiseerd uitvoeren. Naast het leveren van deze diensten kunnen we met de informatie die we hebben uw kosten en opbrengsten optimaliseren.

Bedrijfsvisie

Uitmuntend zijn in alle aspecten van de onderneming. Deze uitmuntendheid is doorgevoerd in de processen van: onderzoek, ontwerp, proces voering, automatisering en nazorg. Voor alle processen zijn duidelijk richtlijnen opgesteld. Voor onze cliënten zorgen wij continu voor de juiste informatie en ondersteunen hen bij het verschaffen van informatie naar hun cliënten, leveranciers, banken, belastingdienst en andere die informatie dienen te hebben.

Organisatiestrategie

De bedrijfsvisie van Maxvalue heeft een grote behoefte aan automatisering. Het maandelijks prolongeren van de huren, automatische incasso, afwikkelen van klachten en onderhoudsvraagstukken, prognoses, huurverhogingen, zelfs op basis van puntentabellen en het jaarlijks maken van jaarrekeningen zijn processen welke wij geautomatiseerd verrichten en dus foutloos, snel en voordelig. Daarnaast hebben wij zelfs de archivering geautomatiseerd en gedigitaliseerd.

Missie

Maxvalue heeft een deskundig team met ondernemende werknemers, tevens maakt zij deel uit van een netwerk van organisaties die allen met trots en toewijding hun bijdrage leveren aan datgene waar de cliënt om vraagt: een totaaloplossing voor een vlijmscherpe prijs. Maxvalue staat borg voor snelle afhandeling van uw informatie behoefte en uw huurinkomsten.

Marktbenadering

Het ideaal beeld om uw zaken te regelen op een tijdstip dat u, als eigenaar uitkomt, is ons doel. Daarnaast probeert Maxvalue continu nieuwe services te ontwikkelen, om meer op de kosten te besparen of meer inkomsten te genereren. Maxvalue richt al haar diensten daarbij op de vastgoed eigenaar en zal uw huurders behandelen met respect, uiteindelijk zijn het ook onze klanten.

Bedrijfsdoelstelling

Maxvalue heeft op de lange termijn de doelstelling om uit te groeien tot een nationale speler op de vastgoed beheer markt. We zullen dit bereiken met het behalen efficiency resultaten voor cliënten. Speerpunten om dit te realiseren zijn: automatisering, kwaliteit, mogelijkheden, prijs, betrouwbaarheid en service, kortom cliënt tevredenheid.