Over Maxvalue
  • Vaste kosten, geen percentages
  • Marktconforme tarieven
  • Transacties vanuit naam en bankrekening van de eigenaar

Waarom kiezen voor Maxvalue?

Maxvalue beheert de grotere vastgoed portefeuilles, maar ook de portefeuilles met 1 of 2 panden. Een aantal zaken doen we structureel anders dan onze collega's. Maxvalue werkt met vaste tarieven en niet met percentages. In het opzetten van en het muteren in de administratie zit voor ons het werk, dit houd geen verband met daadwerkelijke hoogte van de huur en derhalve calculeren we er niet op.

In de regel zijn onze tarieven gelijk aan datgene onze collega's berekenen over de huur inkomsten van de goedkoopste units. Meer hebben we niet nodig en dus stellen we ons ook niet op als een extra aandeelhouder of belastingdienst. Maxvalue laat alle transacties plaats vinden uit naam en over de bankrekening van de eigenaar. De huurinkomsten zijn van de eigenaar en van niemand anders. Het uitbetalen op een later tijdstip levert Maxvalue alleen extra werk op en de eigenaar moet 2x wachten op zijn geld.

Vrijblijvende kostenindicatie

Indien u een vrijblijvende kosten indicatie wenst, klik dan hier om contact met ons op te nemen. Vermeld in het formulier zo mogelijk onderstaande gegevens:
Klik hier voor een vrijblijvende kostenindicatie...